Hillestrand Consulting AB

"Säljträning som gör skillnad"

Hillestrand Consulting AB är ett konsultföretag som jobbar med modern försäljning & marknadsföring, säljträningar, föreläsningar och säljutbildningar för att hjälpa säljare och småföretagare att lyckas bättre och nå ut till fler kunder.

SÄLJTRÄNING

|

MED hjälp av MATTIAS HILLESTRAND

 

Behöver ni sälja på ett mer modernt sätt?

 

Jag skrev en bok till dig som vill bli en professionell säljare och som vill anpassa din säljstil till den moderna kunden. Den är skriven till dig som hela tiden vill utvecklas som säljare och som strävar efter att bli kundens bästa kontakt.

Jag tränar säljare i att ta del av de säljmetoder som utvecklats för moderna kunder och hur de kan applicera dem i sin vardag.

Det här är en del av innehållet i boken: 

-Hur en professionell säljare agerar

-Är det så svårt att sälja egentligen? 

-Skillnaden på bra och dåliga säljares egenskaper

-Hur du kan utvecklas som säljare varje dag och som dina konkurrenter garanterat inte gör

-Hur du lätt kan läsa 40-50 böcker om året om försäljning

-Företagens stöttning av säljaren

-Är du en Old-school säljare?

-Skillnaden på old-school företag och moderna företag

-De 4 principerna för modern försäljning

-Hur du behåller kunden med nya säljmetoder mm.mm.

 

Vill du att jag kommer ut till er och utbildar och tränar i det här tänket?

Några kundreferenser

 

kundreferenser

AVSLUTSTEKNIKER

|

AV MATTIAS HILLESTRAND

Frågar du ens efter affären?

 

När det handlar om att fråga efter affären, så krävs det några saker. Du behöver kunskap för att veta vad du ska säga och du behöver mod för att våga fråga. Det fina är att det kommer med kunskap!

Att få till tajmingen för att våga ställa avslutsfrågor i säljsamtalet är en träningssak som kommer med mod och kunskap. Att se till så att produkten eller tjänsten är den rätta för kunden, tja det är den lätta biten att lära sig.

Jag är expert på avslutstekniker och har med min bok Avslutsbibeln satt in avslutstekniker i ett modernt format i den moderna säljtekniken och i den liksom i mina Avslutsträningar, så får du lära dig vad avslutstekniker är, hur avslutstekniker används, vad vi gör för fel när vi använder dem och framför allt hur vi bör se på och använda avslutstekniker i säljsamtalen.

FÖRELÄSNINGAR

|

Sälj och marknadsför med moderna metoder

Hur säljer man till moderna kunder? Hur använder man modern teknik för att bli upptäckt, skapa intresse om sig, bli ett alternativ för kunden och till slut bli den som levererar?

 

Det är frågor som jag tar upp i mina föreläsningar om modern försäljning och modern marknadsföring.

Det här är några frågor och ämnen jag belyser:
- Vad är det som skiljer moderna företag mot de som gör som de alltid gjort och som ses som stora företag?
- Du driver ett lokalt företag eller jobbar i butik. Du försöker marknadsföra dig på olika sätt, men det kommer inte så många kunder som du tänkt och du blir lite osäker på vad du ska göra för att maximera både gratis marknadsföringskanaler och de du får betala lite för. Hur ska du göra?
- Det moderna knepet för att nå ut till så många som möjligt med så lite insats som möjligt!

Läs mer under rubriken Föreläsningar

BLOGG

|

BELYSTA INLÄGG

”Gåpåiga” säljare anses som något fult och negativt i Sverige

Det här är några av de vanligaste intrycken vi har av säljare i Sverige om du går ut och frågar folk på stan. Att de är jobbiga, kränger på en saker, snackar för mycket, prackar på oss grejer, tvingar in oss i avtal, luras för att tjäna pengar, pushar på till ett köp och får oss att köpa något vi inte vill ha. Hur ska vi hantera det här då? Dels så måste vi som…

Kalla samtal

Att ringa kalla samtal är dött! Ja, det här kan man läsa lite varstans i diverse inlägg och bloggposter om försäljning. Wow. Att det gått så långt att folk överger telefonen för att de inte lyckas sälja över den, inte får tag i folk eller helt enkelt inte klarar av alla nej via den känns lite onödigt. Jag blir lite ledsen när jag tänker på att ett så billigt och tillgängligt kommunikationsmedel som en telefon…

Oväntad Kundservice

Jag vill berömma en sak som hände för ett par år sedan. Jag blev uppringd av Peugeot som frågade om jag ville provköra deras då helt nya bil 508. Jag har inga bra erfarenheter från tidigare modeller av Peugeot, men tänkte att de körde en del reklam för 508 och att biltester skrivit att den har hållit hög kvalitet, så jag tackade ja. Det är nu som själva kundservicen börjar på ett fantastiskt bra sätt.…

MARKNADSFÖRING

|

Nytänkande för att nå fler kunder

Hur moderniserar du din marknadsföring?

 

I coachningen och rådgivningen till företag som vill utnyttja den moderna tekniken på ett mer modernt sätt, så framkommer ofta att det är så många kanaler och medier, så man inte vet vilka man ska välja. Jag hjälper dig att förstå och starta igång din satsning på modern teknik för modern marknadsföring.

Om du vill ha hjälp med att lägga upp strategin för att nå ut till så många kunder som möjligt med ditt budskap och dina produkter, så får du gärna höra av dig.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!