Föreläsningar

Föreläsning

"Hur du säljer och marknadsför med moderna metoder"

Vad är det som skiljer moderna företag mot de som gör som de alltid gjort och som ses som stora företag? Det handlar om hur de ser på sina kunder och hur de som jobbar på de moderna företagen ser på sina jobb. I den här föreläsningen så visar jag vad skillnaderna är mellan det företaget du jobbar på och det företaget du vill jobba på skiljer sig åt och det blir en hel del aha-upplevelser och nya idéer om hur ni kan göra istället för det ni gör idag.

 

"Onyttjade metoder för lokal marknadsföring"

Du driver ett lokalt företag eller jobbar i butik. Du försöker marknadsföra dig på olika sätt, men det kommer inte så många kunder som du tänkt och du blir lite osäker på vad du ska göra för att maximera både gratis marknadsföringskanaler och de du får betala lite för. Det finns flera marknadsföringskanaler som du fortfarande inte använder och än mindre vet hur du ska göra för att få fler kunder där. I den här föreläsningen som riktar sig till gallerior, köpmannaföreningar, kooperativ, företagarföreningar och grupper av företag och butiker som behöver en injektion i hur ni ska jobba för att nå ut med ert budskap och på vilka sätt ni ska utnyttja de outnyttjade metoderna.

 

"30 minuters marknadsföring i veckan och du syns överallt"

Det här är föreläsningen för alla som driver företag och som letar efter ett effektivare sätt att marknadsföra sig och synas på så många ställen som möjligt med så liten ansträngning som möjligt. I 30-minuters marknadsföring i veckan kan du nå ut till så många kunder, så du blir förvånad över att något sånt här över huvud taget existerar. Jag kommer att visa dig exakt vad du ska göra med dina 30 minuter för att få ut ditt meddelande och bli den som alla pratar om inom ditt område. Det som visas i denna föreläsning liknar inget du tidigare sett. Garanterat!

 

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!