Om Hillestrand Consulting AB

Säljträning och konsulttjänster
Mattias Hillestrand - Hillestrand Consulting AB

Hillestrand Consulting AB startades 2008 och har sitt säte i Söderköping.
Jag som startade och driver Hillestrand Consulting AB heter Mattias Hillestrand och har en lång karriär inom elitidrotten i bagaget med Europacupspel, J-landskamper och SM-guld som främsta meriter inom volleyboll.
Jag har en mångårig erfarenhet av försäljning och marknadsföring inom Life Science sektorn och har arbetat på flera företag i branschen sedan 1999.

Hillestrand Consulting AB är ett konsultbolag som tillhandahåller utbildningar och konsulttjänster inom försäljning och marknadsföring för olika branscher och är specialiserat på olika avslutstekniker.

 

Efter att ha genomgått ett antal kvalificerade säljutbildningar genom åren, så ansåg jag att det ofta saknades något i dem. Nämligen riktigt slagkraftiga och anpassade avslut. Därför utvecklade jag en egen utbildning med över 150 st olika avslutstekniker som anpassas efter kundens produkter, verksamhet och tjänster. Avslutstekniker som leder till ökad försäljning. Precis som det borde vara!

 

Utbildningarna har också lett till att en helt ny sida har startats som bara inriktar sig på avslutstekniker. Gå in på www.avslutstekniker.se och läs mer!

En förfrågan som växt fram sista tiden är att få stöd i försäljningen hos både entrepenörer, försäljningschefer och säljare ute på företag. Det har lett till att jag nu säljtränar företag inom flera olika branscher. Korta insatser eller längre samarbeten efter de behov som finns. Utöver detta arbetar jag sedan en tid också med affärsutveckling för att hitta nya produkter, tjänster och göra fler affärer åt mina kunder, samt utför uppdrag som säljobservatör i säljsituationer.

 

Utöver områden som avslutstekniker och säljträning, så finns det också möjlighet att låta företaget hålla inspirationsföreläsningar i försäljning.

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!