Föreläsningar

Modern försäljning med ett utifrån-och-in perspektiv

Vad är modern försäljning och hur ska säljare, chefer och bolag tänka för att utgå från kunderna? Vad är det som händer hos kunden om vi vänder på kommunikationen, från avsändarfokuserat till mottagarfokuserat? Vad blir resultaten om sättet vi säljer på ändras?

15 minuter i rampljuset igen och igen och igen

Hur skapar du enkelt content och automatiserar flödet för att få uppmärksamhet online? Vad är det du behöver för att skapa innehåll? Vilka verktyg kan du använda för att du ska bli intressant i t ex sociala kanaler? Hur bygger du en process från första biten content, till köp av kund?

Coaching

Säljobservationer

Låt mig samresa med dina säljare! Låt dem ta med en erfaren säljare och säljtränare, som ser saker på ett annorlunda sätt. Jag observerar vad som händer i kundmötet och de får en feedback på vika förbättringar du kan arbeta med. Mycket uppskattat!

Säljträning

Få ett nytt sätt att se på försäljning och hur du ska prata med dina kunder. Det blir inga traditionella metoder från 1910-talet (som med vissa modifieringar) lärs ut på annat håll. Här är det modernt tänk som gäller och framförallt ett utifrån-och-in perspektiv som genomsyrar hela träningen. Det blir en förändring i sättet att se på ditt säljarbete och som är anpassad till dagens moderna kunder.    

Podcastande

Behöver du nå ut med ditt budskap i fler kanaler? Vill du starta en pod, men vet inte riktigt hur? Om du har en podcastidé och behöver någon att bolla den med, så finns möjligheten att jag kan hjälpa till. Med en egen podcast, Säljpodden, som har över 40.000 nedladdningar varje månad, så finns en del erfarenhet om vad som funkar och inte.